Ruta de la Traslatio

26 08 2013

Ria de Arousalla on tuullut useamman päivän kovaa. Katariinalla mennään välillä tyvenissä ja välillä sitten tuulessa. Tänään mentiin tuulessa. Nyt illallakin mittari viuhtoo 12-14 m/s keskituulta.

Arousan lahti ylitettiin pitkälle toistakymmentä metriä sekunnissa puhaltavassa tuulessa. Haimme lahden etelärannalta veneellä sen toisen Ruta de la Traslatioon tarvittavan leiman O Grovesta. Painelimme pelkällä puolikkaalla genualla sivutuulessa seitsemää solmua. Aallokko ei onneksi pääse nousemaan isoksi, mutta kasteli se sentään ruorimiehen useaan otteeseen.

O Groven turiti-infossa neiti sanoi, että olemme tällä kaudella toinen vene, joka hakee tähän Sea-Route-passiin leiman. Aluksi suunnittelimme jäävämme paikkaunnalle, mutta varsinaista vierasvenetouhua ei siellä ole. Emme uskaltaneet jättää venettä vain kalastuslaivan kylkeen huomiseksi päiväksi.

Ja niinpä tulimme takaisin tänne Ribeiraan, omalle paalupaikalle. Täältä on Autovia-yhteys Padroniin ja sinne huomenaamulla lähdemme. Mitä sen jälkeen, katsotaan

O Groven vieraspaikka. Jollalla rannalle.

O Groven vieraspaikka. Jollalla rannalle.

Vaikka tuulee kovaa ja merivesi on 16 astetta, muuten kyllä kelit suosivat.

Vaikka tuulee kovaa ja merivesi on 16 astetta, muuten kyllä kelit suosivat.

Advertisement

Toiminnot

Tietoja

Yksi vastaus

27 08 2013
esa juutilainen

Hola!

Taas niin mukavaa luettavaa teidän matkaltanne! Täällä on Pielinen valloitettu meloen perinteisellä porukalla ja ihailtu hiekkarantaisia kansallismaisemia mukavassa kelissä!

terv Esa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: