Ihme ja kumma

30 01 2014

Kello on kahdeksan illalla paikallista aikaa Portsmouthon ankkuripaikalla. Kirjoitan tätä suoraan WordPressin alustalle. Sinikka katselee tuossa vastapäätä Ylen areenaa! Yhtäkkiä löytyikin loistava netti tänne usean kaapelinmitan päähän rannasta. Dominicalla! Olemme ihan ymmyrkäisinä kummastuksesta. (No, muuttuihan se lopulta istumalaatikkoon.)

Teimme tänään kokopäiväretken saaren pääkaupukiin Roseauhun. (Tietysti linkkiasemalta toiselle.) Ja kun istuimme pääkaupungissa paikallisesa kukkakaupassa kahvilla, kysäisin, että kuinka helpoiten pääsisi tuhansista kiertoajeluja tarjoavista takseista huolimatta ylös sademetsään ja putouksille, omistaja valisti, että lokalbussihan lähtee Trafalgariin tuota parin kadun päästä.

Teimme sen pakollisen sademetsä- ja putoustourin raeggaen soidessa tupaten täynnä olevassa Hiacessa, Auto vei meidät perille asti. Putoukset olivat upeita, pieni matka halki viidakon ei ottanut jalkoihin ja kavelimme sitten takaisin bussireittiä halki Trafalgarin pikku kylän ja juttelimme maaliman menosta raiteilla ja linkkipyskeillä.

Tuossa vieressä oleva uudistettu kuvagalleria on näpsitty parin kilometrin matkalta Trafalgarin kylän ylös alas kulkevilta teiltä. Dominica on kukkien saari – ja aaltopellin ja ystävällisten ihmisten.

Aamulla Portsmoutista lädettäessä kuljimme muutaman kadun päässä päädusta ja osuimme, kuinka ollakkaan, koulun pihalle, jossa koko väki valmistautui huumeiden vastaiseen mielenosoitukseen.

Eilen illalla kävin samoilla seuduilla jalkapallokentän laidalla parturissa. Kaksimetrinen koripalloilija leikkasi huikset, touhusi monett asiat samaan syssyyn ja teki erittäin tarkkaa työtä. Suositellaan!
IMG_2739IMG_2736IMG_2746IMG_2758IMG_2762IMG_2764

Tässä jo Roussoussa,

Tässä jo Roseaussa,

IMG_2885
IMG_2766IMG_2770IMG_2768IMG_2775IMG_2787IMG_2792IMG_2838IMG_2869


Toiminnot

Tietoja

3 responses

30 01 2014
Elina

Hyvä, että mopopoika sai korjattua jollan moottorin eikä pahemmin käynyt. Onpa kauniin näköistä ja vehreää, kukat värikkäitä ja ihania! Katsoin äsken kuvat ensin ja sitten luin tekstin ja kuvia katsellessa (varsinkin ruuhka- ja katukuvat) tulikin mieleen heti jotkut äärimmäisen laadukkaat huumekartelli-action-Stallone-kommandoleffat 🙂 Viidakko ja vesiputoukset on varmaan olleet näkemisen arvoiset.
Pakkasterkuin Elina & co.

30 01 2014
Matti

Maisemat ovat kyllä tosi upeita ja luonto vehreää. Entäs tiput sademetsässä.
Yhtä asiaa ihmettelen suuresti ja se on sähköjohtojen sekamelska
kaupungeissa ja kylissä. Luulisi jonkun saavan niistä jo tällin!

31 01 2014
Paavo Keskinen

Voin kuvitella miten ihmeellistä ja mielenkiintoista teidän saaristoseikkailu on. Kuvat ja jutut antavat meillekin tänne parin kympin pakkasiin mukavasti fiiliksiä. Vielä kun saatais lunta.
Vihjeeksi perärutkun märkähuoltoon vastaisuudessa, että jos tankkiin ei ole päässyt vettä niin riittää kun avaa kaasuttimen kohokammion ja tyhjentää vedestä. Viiden minuutin juttu.

mopopoika Paavo tervehtii

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: