Jolly Harbour, Antigua

14 02 2014

Eilen siirryimme koneajolla kymmenen mailia Antiguan länsirannalle, Jolly Harbourin ankkuripaikalle kevyessä myötäisessa. Reitti kulki tyrskyävien riuttojen sisäpuolelta pohjan näkyessä kymmmenessä metrissä kirkkaana allamme. Antiguan itärannalla on muuten hienoja suojaisia riuttojen suojaamia poukamia, jos täällä haluaa pitempään seilailla.

Eclipsen Masan loistavalla avustuksella nostotouhu oli helposti järjestetty. (Kiitos vielä kerran!) Nosto on sovittu huomisesksi perjantaiksi ja siitä seuraa, että olemme ylhäällä koko viikonlopun. Olisimme halunneet selvitä parilla päivällä, mutta tuo huominen oli ensimmäinen mahdollinen.

Jolly Harbourissa saa tehdä työn itse ja tarkoitus on isompia kyselemättä myös asua veneessä. Kumpaakaan ei saa kaikissa paikoissa tehdä. Esim. Bobbys Marina Sint Martenilla tekee työt itse. Muuten siellä olisi ollut kilpailukykyiset hinnat. Täällä hinta oli pyydetyistä tarjouksista halvin, 13 usaata per jalka /nosto, lasku kiilaus ja painepesu. + suihkut ja TOIMIVA netti sisältyy kontrahtiin.

Katariinan reitti Googlessa (reittilinkissä) päivittyy nyt sivulla kaksi, kun rullaa vasemmalta alas ja siirtyy sivulle kaksi/seuraava voi katsella tätä rakennettua resorttialuetta hieman tarkemmin. Täällä ajellaan golf-autolla kylille vaikka ei olla rei´ille menossakaan.

Kävimme muutama päivä sitten St. Johnissa, saaren pääkaupungissa siktseenretkellä. Siellä oli saaren presidentistä Saul… tai jostain muusta, näköispatsas. Netelle laitettiin synttäripaketti ja viimein löytyi myös virallinen ravintola, jossa tarjoiltiin loistavaa ruokaa.
IMG_3049IMG_3055IMG_3034IMG_3033IMG_3035IMG_3040IMG_3037 IMG_3042IMG_3043IMG_3044IMG_3045


Toiminnot

Tietoja

2 responses

14 02 2014
Matti

Hyvää Ystävänpäivää täältä kaikilta Porilaisilta.
Olipa siellä hyvännäköisiä ”örkki” annoksia. Olis varmaan maistunut
mullekin!

15 02 2014
Anni

Aika hieno näköispatsas!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: