Jolly Harbour, telakka

17 02 2014

Kolme päivää, 36 tuntia työtä. Vene on nyt siinä kunnossa, kun ajattelin sen telakoinnin jälkeen olevan. Pohja on myrkkymaalattu atlantinmyrkyillä kahteen kertaan. Perjantaina, kun oli aikaa, primeroin vielä pari senttiä vesilinjaa ylöspäin. Kyljet on vahattu ja laitettu vielä Autoglymin kultaa vesirajaan.

Tämä Jolly Harbourin telakka on osoittautunut erittäin hyväksi paikaksi. On vettä ja sähköä, saamme asua veneessä, henkilökunta on ystävällistä ja meno leppoisaa. Itse nostotouhu ja painepesu suoritettin ammttitidolla. Pohjaan olikin kertynyt aikamoisesti likaa ja partaa. Pohjanmeren myrkyt eivät enää täällä Karibialla toimi.

Telakan portin pielessä on virallinen ravintola, josta saa 15 paikallisella eeceellä samanlaisen annoksen kuin St. Johnissakin. (Niilo oli kommentoinut: mummi syö kepattia. Annoksessa oli kapeaa puudelia. salaatti, cyrry- ja sipulikanaa, sianlihakäkkylöitä ja vielä jotain neljätttä lihaa. Ei siis tällä kertaa örkkejä.) Varsinaisen marinan puolellahan on sitten monenmoisia Italian j Kreikan gourmetosatoja.

Kolme päivää ylhäällä on ollut hyvä aika. Vielä bonuksena täällä telkalla tavattiin Eclipsen telakointihoitaja Abu (terveisiä vielä Masalle ja Alille), jonka avuliaisuus on ollut korvaamatonta. Kaikkea ei huomattu hankkia Budget Marinesta ja se on saatu sitten Abulta.

Laitan vielä huomenna kuvan valmiista veneestä. Huomenna käymme tullissa ja tarkoitus on lähteä vielä puolen päivän jälkeen kohti Sint Martenia, jossa olisimme tuulista riippuen tiistaina aamulla.
IMG_3058IMG_3066IMG_3071IMG_3068IMG_3072


Toiminnot

Tietoja

Yksi vastaus

17 02 2014
Ami

Johan on siistin näköistä jälkeä! Vauhti loppumatkalla lisääntyy reippaasti. Onkohan paino noussut, kun vesilinjaa pitää korottaa? Aamuterveisin! Ami

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: