Luopumisia

17 02 2014

Elämässä tulee hetkiä, jolloin jostain pitkäaikaisesta pitää luopua. Yhdet loppuun kulutetut purjehduskengät jäivät Tukholman kuninkaanlinnan rappusille. Muston kumisaappaat Brestin laiturille. Matilta jäivät täysin palvelleet tennarit Gedserin hiekkarannalle.

Nyt oli vuorossa toistakymmentä vuotta vanhat shortsit, samanikäinen Linjettiin Hangosta ostettu punainen istuintyyny ja hieman lyhytikäisempi Annulta lähtiessä saatu kaktus. Myös Soneran lierihattu jäi rannalle.

Kukkaa on hoidettu Suomesta yli Atlantin ja verso versolta se kuivui, kunnes täällä kuumalla telakalla lopulta viimeinenkin oksa kuivahti. Onneksi Karibian saaret ovat kukkasaaria.

Vene laskettiin aamulla, maalasin vielä tassunpaikat ja kölin alareunan nosturissa. Pohjan väri vaihtui hieman tummemmaksi, kuin aiemmin. Alla on hollantilaista Seajet- maalia ja päälikerros on paikallista amerikkalaista Karibian vesille tarkoitettua Sea Hawkia.

Tullissa on käyty, maksut maksettu. Jätämme edelleen väliin Marinan ravintolat ja syömme ennen lähtöä porttilounaan. Sitten köydet irti ja kokka kohti Hollantia (tai Ranskaa).
IMG_3079IMG_3092IMG_3089IMG_3075IMG_3076IMG_3081


Toiminnot

Tietoja

Yksi vastaus

18 02 2014
Ami

Tutun näköistä kamaa. Kannatti ne jättää, kun vuokrauskin onnistui erikoisten sattumusten jälkeen! terv. Ami&m

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: