Soper´s Hole II

28 02 2014

Vajaa viikon pysähdys täällä Soper´s Holessa on ollut leppoisaa poijussaoloa, nettailua rantabaarissa ja kipparin pientä vatsataudin potemista. Terveisiä vain Aulille Kanarialle. Lisäksi olemme viettäneet mukavia auringonlaskuja Eclipsen Masan ja Alin kanssa. Eilen lahden suulle ankkuroitui valtava purjelaiva juuri auringon laskiessa.

Lahti on varsin viihtyisä paikka. Eihän täällä ole mitään varsinaista menotouhua, ei katuja kulkea eikä onneksi discotouhakaan rannalla. Hyvin varustetusta kaupasta saa kaiken tarvitsemansa, jopa vieraslipunkin kassalta. Rantamiljöö on viehättävä parine kahvilabaareineen.

Monenlaisten suunnitelmien jälkeen on tarkoitus huomenaamulla ohittaa USAN puolen Neitsytsaaret täällä kertaa ja purjehtia myötäisissä tuulissa n. 30 mailia länteen suoraan Espanjan Neitsytsaarille. Niihin lasketaan kuuluviksi Isla Culebra ja Isla Vieques sekä niiden ympärillä olevat pikkusaaret, joilta on matkaa itse emäsaaren, Puerto Ricon, itärannalle pari kymmentä mailia.

Ikävänä uutisena on tännekin kantautunut tieto, että tänä vuonna ei lasketakaan Rokkakosken laskuja. (Ja onhan niillä paikkeilla jokunen nousukin.)


IMG_3185IMG_3173IMG_3182IMG_3183IMG_3184IMG_3176


Toiminnot

Tietoja

2 responses

28 02 2014
rina

Kuvassako fåkeli ?? Kertokaa Ollille terveisiä.

2 03 2014
sykatariina

Moi, kuvassa ei ole Ollin Fågel Blå. Luutavasti kuitenkin seilailee täällä päin. Terveisiä sinne. Joko Vingilot on vesillä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: