Boquerón, PR, W.I.

16 03 2014

Juurihoitoa saimme lauantai-iltanakin. Musiikki oli edelleenkin ihan hyvää, joten emme valittaneet. Boquerón on viikonloppuisin näköjään yhtä lailla paikallisten viikonlopun viettäjien kuin muidenkin turistien illanviettopaikka.

Valtavan pitkän hiekkarannan toisessa päässä on laaja seitsemän- kahdeksankymmenluvun betonisten bungalowien alue, joka on kuvernementin omistuksessa ja kaikkien vuokrattavissa. Lähes joka toisessa apartementoksessa soi isoista kajareista salsa ja merenge. Grillivartaat tuoksuivat.

Kuljimme rannan toiseen päähän ja takaisin auringon laskun aikaan. Valon väri vaihteli tuona aikana lämpimän keltaisesta aina punaiseen hehkuun. Ranta oli täynnä auringon laskun kuvaajia. Jotkut ottivat tapahtumaa vastaan teltantuolein varustettuna.

Matin suureksi iloksi pienellä pääkadulla oli useitakin kojuja, joissa myytiin herkullisia ostereita 50 sentin kappalehintaa. Osa miehistöstä herkutteli noilla kauniin hyytelömäisillä elukoilla, osa ei.

Sanotaan, että Boquerón on ollut opiskelijoiden, hippien ja boheemien paikka ja kyllä tuota meininkiä on vieläkin havaittavissa. erityisesti Gallowayn irkkubaarissa, jonka pihalle oli muuten tuo Roots-lva pystytetty, käyskenteli tuota porukkaa, tosin hiukset charmikkaasti harmaantuneina.

Eilen aamulla ivan yllättäen lhelle ankkuroitui ranskalainen Owni ja Sinikka hihkaisi yllättyneenä, että sehän on Groyabada. Kävimme pikaisesti moikkaamassa venettä, jossa vietimme uuden vuoden aaton El Hierrolla 2006-2007. Anton kertoi Groyabadan matkanneen Hierrolta Dakarin kautta aina Argentiinaan ja nyt oli vietetty taas kaksi vuotta Karibialla. Näyttää tämä Atlantikin olevan aika pieni, kun kohtaamme jälleen Boquerónin lahdella,

IMG_3430IMG_3429IMG_3426IMG_3439IMG_3441IMG_3447IMG_3445IMG_3463IMG_3453IMG_3456


Toiminnot

Tietoja

3 responses

16 03 2014
Matti

Hyvää Ilkanpäivää herra kapteenille. Ompa komeita örkkejä. Noita
minäkin vetelisin mielin määrin, jos olisin paikalla.

18 03 2014
sykatariina

Niinpä!!

16 03 2014
rina

Herkut sen kuin paranee, mitä seuraavaksi ? Lobsteri ??

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: