US AIRWAYS, lento Miamiin 8.45

9 05 2014

”Tämä oli sitten minun viimeinen legini tällä purjehduksella. Maileja 351, joista 20 purjeilla ja loput vastatuuleen läiskytellen. Hienoa joka tapauksessa tunne, että vielä hallitsee tämän homman!” Amin kirjaus toissapäivän lokikirjaan.

Kolmiviikkoinen purjehdus Isoilla Antilleilla päättyi tänään. Matka onnistui pienistä sairasteluista huolimatta suunnitelmien mukaan. Pientä hankaluutta silloin tällöin tuli siinä kohtaan, kun Ami esitteli meidät: olemme isä ja poika. Ilmeet olivat hieman kummastelevia, kunnes Ami selvensi, että hän on se isä.


SAMSUNGSAMSUNG


Toiminnot

Tietoja

Yksi vastaus

10 05 2014
Ami

Niin se on maailman ihmeellisyys minunkin todettava: eilen aamulla Charlotte Amalien lahdella ja nyt kotiJyväskylässä oman kirjoituspöydän ääressä! Selvennyksenä vielä, etten koko matkaa tullut paljain jaloin. Jollan kanssa oli ainainen ”temppuilu”. Veneen perän yli 15 kilon matkalaukun ja toisen laukun kanssa kiikkerään jollaan, jonka pohjalla oli 5 cm vettä sateen jälkeen. Kiitokset vielä sinne Katariinalle vaiherikkaasta matkasta! Hienosti kaikki meni pikku vastuksistakin huolimatta. Emme ole kaksistaan näin pitkää aikaa viettäneet sitten ”lapsuuden kesien”. Summa summarum: Se oli elämäni upein purjehdus! Ami

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: