Simrishamn

30 06 2014

Eilinen päivä oli sateinen ja harmaa. Ajomme koneen ja täyden genuan vetämänä Ystadista täyteen Simrishamnin satamaan. Veneitä oli merellä jonkin verran liikkeellä, taisivat kuitenkin suurin osa olla tiukasti kiinni laitureissa. Saimme yhden aikaan iltapäivällä lähes viimeisen paikan D-laiturista.

Illalla kävelimme hiljaisen pikkukaupungin katuja ja katselimme MM-pelin paikallisessa baarissa. Sadekin taukosi, Ilma vain ei tahdo lämmetä millään. Päivän ylimmäksi lämpötilaksi ennusteissa luvattiin 16 astetta.

Tänään sitten iltapäivällä tuli kuin tulikin t-paitakeli. Aurinko lämmittää ensimmäisen kerran sitten Englannista lähdön mukavasti (kun ei tuule). Aamupäivällä saimme miehistötäydennuyksen, kun Ami ilmestyi junasta Simrishamnin asemalle. Lento tuli Kööpenhaminaan ja sieltä sitten saman tien junalla tänne veneelle.

Starttaamme huomenna aamulla merelle. Hieman on vielä auki, suuntaammeko suoraan Latvian rannnoille vai kierrämmekö Gotlannin pohjoispuolelta. Tuulet ovat nyt kuitenkin suotuisan myötäiset (vähän liikaakin). Näitä kelejä olisimme toivoneet myös Doverista lähtiessä.

E. Winterin kolja Sinikan valmistamana oli herkkua.

IMG_4543

Advertisement

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: