Haapsalu

9 07 2014

Kun selvisimme paluujuhlan humusta Kuressaaressa, Ada lähti lipumaan pohjoiseen. Katariinalle tuli sitä vastoin uusi ja innokas miehistö, kun Kylmälahtien perhe saapui maanantai-iltana satamaan. He olivt lähteneet Onnikalla aamuvarhain Jyväskylästä ja kuuden maissa illalla olimme Sinikan kanssa heitä Bussijaamalla vastasssa.

Tiistaina vetettiin lomajätskeilyä kaupungilla, uimarannalla ja Kuressaaren piispanlinnassa. Kävimme myös linnan sisällä kattavassa Saarenmaan historiaa esittelevässä näyttelyssä. Jaakko ja Ville vuokrasivat skootterin ja huristelivat Nasvaan hakemaan savukampelaa, joka lopulta syötiin vasta keskiviikkona Haapsalussa.

Olin nimittäin tutkaillut säitä. Ne näyttivät taas kerran ikävän vastaisilta. Niinpä päätimme lähteä seitsemänkymmenen mailin päähän Haapsaluun jo tiistai-iltana. Ajelimme koneella Virtsun salmeen puolille öille. Sen jälkeen seitsemän metrin itätuuli lennätti Katariinaa halki Väinön meren ja olimme aamulla seitsemältä perillä täydessä satamassa. Nyt jo kolmannessa samalla rannalla. erikoisia nämä haapsalulaisten satamatouhut.Uusi paikka oli kuitenkin fiksun siisti, Grand Marina on myytävänä – että siitä vain kolmanneksi satamayrittäjäksi Haapaluun.

Ilma on lämmennyt helteeksi, tuulet vain ovat itäkoillisessa! Koetamme päästä parin päivän sisällä Hankoon, todennäköisesti menee taas yöpurjehdukseksi. Reipas miehstökuitenkin odottaa innolla merimatkaa.

IMG_4636IMG_4660IMG_4605IMG_4613IMG_4617IMG_4621IMG_4626IMG_4640IMG_4656IMG_4667IMG_4676

Advertisement

Toiminnot

Tietoja

3 responses

9 07 2014
Anni

Hienoa, että Kiljusen herrasväkikin pääsi Katariinan miehistöksi 😄 Ihania paikkoja saatte kierrellä! Muistittehan Ville ja Jaakko ottaa skootterin kyydissä isä-poika selfiksen vol. 2 ?? Toivottavasti tuulet eivät teillä ylly trombiksi asti, trombi ei nimittäin ole kauhean kiva 😉

9 07 2014
Minna Rantakeisu

Ihania lomakuvia Kylmiksistä 🙂
Iloisen näköiset laivatytöt ja -pojat olette saaneet Katariinalle.
Tervetuloa Suomeen!

-Minna

11 07 2014
Rina Rinkinen

Tervetuloa! Vingilot huomenna länteen. Jos meidän reitti kohtaa olisi kiva nähdä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: